BonjourHet nieuwe chaletCampingZwembadStrandWat kost het ?OmgevingTipsHoe kom ik bij het chalet ?
Chalet verhuur zuid Frankrijk
Sun and fun
Nog beschikbaar en contact
April 2019
Mei 2019
Juni 2019
Juli 2019
Augustus 2019
September 2019
Oktober 2019
Wat kost het ?

Het seizoen 2019 is begonnen en zal hopelijk voor iedereen op de camping naar tevredenheid verlopen. Wij zullen hoe dan ook voor onze gasten alles in het werk stellen om er een mooie vakantie van te maken. De nieuwe gasbarbeque werd afgelopen seizoen zeer gewaardeerd als ook de fietsen en het compleet en goed verzorgde mobile home. 

In het hoogseizoen is de periode van 6 juli tot en met 20 juli nog beschikbaar en tevens de periode van 23/24 augustus tot eind september!

De prijzen voor 2019 zijn:

In het hoogseizoen per week  1075 Euro. 
(chalet is voorzien van 3 slaapkamers, airco, tv, zes fietsen, wasmachine etc.)

P
rijzen in het voor- en naseizoen zijn vanaf 425 Euro, waarover u ons kunt mailen of bellen.

Ons telefoonnummer is : 06- 10202203  
E-mail :
info@chaletverhuurzuidfrankrijk.nl

Bij boeking dient u nog een eenmalige borg van 125,-- euro te betalen. Uiteraard krijgt u dit bedrag na thuiskomst weer terug als er geen schade is en het chalet schoon is achtergelaten. Daar komt dan nog 3, 00 Euro per dag toeristenbelasting/campingmanagement bij. Gebruik van gas, water en electra zit bij de prijs inbegrepen. De wisseldag is in principe zaterdag maar kan indien mogelijk ook daarvan afwijken.

Alle gasten dienen zich te houden aan het regelement van de camping (b.v. rust gedurende nachtelijke uren). Overtreding van dit reglement kan verwijdering van de camping tot gevolg hebben.

Huisdieren zijn helaas niet toegestaan in het chalet en wij verzoeken  u alleen buiten te roken!

Het chalet is compleet uitgerust en van alle gemakken voorzien. (Fietsen (met kinderzitje), airco, wasmachine, strandstoelen, ligbed, buitendouche, Ned. Tv, etc)

De Nederlandse eigenaars zijn ingeschreven onder "Les Sables D ór - Agde"  bij de kamer van koophandel te Utrecht onder nr. H 40478497

 

 


BonjourHet nieuwe chaletCampingZwembadStrandWat kost het ?OmgevingTipsHoe kom ik bij het chalet ?