BonjourHet luxe chaletCampingZwembadStrandWat kost het ?OmgevingTipsHoe kom ik bij het chalet ?
Chalet verhuur zuid Frankrijk
Sun and fun
Nog beschikbaar en contact
April 2020
Mei 2020
Juni 2020
Juli 2020
Augustus 2020
September 2020
Wat kost het ?

Het seizoen 2019 is inmiddels voorbij! De reacties van de huurders waren voornamelijk heel positief, in het bijzonder met betrekking tot de lokatie en de comfort/luxe van het mobile home. Natuurlijk ook het vaste weer, circa 30 graden, is niet onbelangrijk. De gasbarbeque, airco, fietsen, magnetron, wasmachine, drie slaapkamers en de net- en verzorgdheid werden zeer gewaardeerd. 

Het nieuwe seizoen 2020 staat al weer voor de deur! Informatie over de camping/mobile home kunnen via de email of telefonisch worden aangevraagd en boekingen kunnen reeds worden gedaan.

De prijzen voor 2020 zijn:

In het hoogseizoen per week  1100 Euro. 
(chalet is voorzien van 3 slaapkamers, airco, tv, zes fietsen, wasmachine, gasbarbeque etc.)

P
rijzen in het voor- en naseizoen zijn vanaf 425 Euro, waarover u ons kunt mailen of bellen.

Ons telefoonnummer is : 06- 10202203  
E-mail :
info@chaletverhuurzuidfrankrijk.nl

Bij boeking dient u nog een eenmalige borg van 125,-- euro te betalen. Uiteraard krijgt u dit bedrag na thuiskomst weer terug als er geen schade is en het chalet schoon is achtergelaten. Daar komt dan nog 3, 00 Euro per dag toeristenbelasting/campingmanagement bij. Gebruik van gas, water en electra zit bij de prijs inbegrepen. De wisseldag is in principe zaterdag maar daar kan indien mogelijk ook van worden afgeweken.

Alle gasten dienen zich te houden aan het regelement van de camping (b.v. rust gedurende nachtelijke uren). Overtreding van dit reglement kan verwijdering van de camping tot gevolg hebben.

Huisdieren zijn helaas niet toegestaan in het chalet en wij verzoeken  u alleen buiten te roken!

Het chalet is compleet uitgerust en van alle gemakken voorzien. Fietsen (met kinderzitje), airco, wasmachine, strandstoelen, ligbed, buitendouche, Ned. Tv, etc)

De Nederlandse eigenaars zijn ingeschreven onder "Les Sables D ór - Agde"  bij de kamer van koophandel te Utrecht onder nr. H 40478497

 

 


BonjourHet luxe chaletCampingZwembadStrandWat kost het ?OmgevingTipsHoe kom ik bij het chalet ?